Солариуми

Солариуми

НачалоФирматаСолариумиКонсумативиMaspo-Dr.KernФактиСтудиоКонтакт

Факти / Съвети >> Кожата >> Солариумите

10 причини да посещаваме солариум


Няма как да не обърнем внимание на тема, която засяга малки и големи цяло лято. Проблемът сега е, че слънцето си отива, давайки път на сивото ежедневие, изпълнено най-вече с есенен листопад и дъждовен примес. Как да запазим перфектния тен и в по-студените дни? Чрез солариум!


1. Грозно е да си бял! Сега, каквото и да си говорим, всеки един от нас има своите недостатъци и най-доброто решение за тяхното прикриване разбира се е тенът. Неприятна е гледката на разширени вени и всякакъв вид кожни "проблеми". Лекарството не е мазилото или антибиотикът, а солариумът. Винаги е по-добре да имаш лек загар, прикриващ недостатъците по кожата ти, отколкото да разнасяш миризмата на прясно отворената тубичка с мазило за акне и комедони например.


2. Когато си по-черна изглеждаш по-слаба, бейби! Доказано е


3. Видът ти е по-здрав, няма го бледото ти лице, а има руменина и слънце.


4. Добавяш си витамини за кожата – така необходимия Б12. Ето в Швеция например дори негрите ходят на солариум.


5. Слънцето става все по-опасно и канцерогенно, а след няколко посещения на солариум вече имаш естествен имунитет.


6. Ако имаш проблемна кожа – пъпки, акне и др,. ултравиолетовите лъчи на солариума действат благоприятно, като убиват микробите.


7. Модерно е! В един момент всички разхождат леко запечена снага и когато, дори само един от генерацията белее, го превръщаме в аутсайдер.


8. Можеш да си направиш всякакви допълнителни „екстри” като слънчеви татуировки и др.


9. Летните дрехи ти стоят по-добре. Обикновено те са светли и отиват на по - тъмни тела.


10. Солариумът помага при проблеми с дихателните пътища, депресия, алкохолизъм, ставни проблеми и е идеален за каменно бъбречна профилактика.

 

   Всички права запазени ® 2009