Солариуми

Солариуми

НачалоФирматаСолариумиКонсумативиMaspo-Dr.KernФактиСтудиоКонтакт

Какво е   Collarium SkinFresh?    
                    

Това e апарат с 633 нм червена светлина за подмладяване на цялото тяло.

 
Какво е фото-био-стимулация или фото-терапия и как работи?

Collarium SkinFresh ефективно и функционално е базиран на технология наречена фото-био-стимулация или фото-терапия. Фото-био-стимулацията е основана на факта, че нашите клетки съдържат фото-рецептори. Тази абсорбация поражда клетъчно физиологичен процес, който регулира метаболичните реакции. Фото-био-стимулацията използва специфична дължина на вълна на светлинната, която ускорява процеса, подобрявайки и стимулирайки метаболизма, точно както хлорофила във фотосинтезата, за да произведе енергия и подхранване. В зависимост от дължината на вълната на излъчваната светлина се активират специфични клетки.


Защо използваме специални лампи, излъчващи светлина в много тясна честота, фокусирана на 633 нм?

Няколко изследвания доказват, че 633 нм червена светлина, веднъж приета от фибробластите (дермични клетки, отговорни за производството на еластични фибри и колаген), стимулира и засилва клетъчната активност и последващо увеличава производството на колаген. Тогава фото-подмладяващия процес е стартиран. 633 нм червена светлина стимулира биологична реакция без значително увеличение на топлинната енергия, която може да повреди тъкънта. Други технологии (лазер, IPL, радиочестота) работят с високи нива на енергия на квадратен сантиметър и с чувствително повишена температура.


Безопасно ли е фото-подмладяването или светлинната терапия?

Да, безопасно е и е напълно неагресивно. 633 нм червена светлина се използва от години в различни медицински процедури, дерматологични центрове и козметични салони по света. Светлината, излъчвана от лампите  е специално изследвана и избягва всякакво излъчване на UVA и UVB лъчи. Цялата излъчвана светлина е включена в спектъра на видимата светлина.


Ще има ли видим ефект веднага?   

Това зависи от третиращите опции. Първия ефект, който ще видите е по-чиста, по-светла и по-гладка кожа. По време на програмата ще забележите прогресивно подобрение на цвета, изчистване на кожата и хидратация. Също така ще наблюдавате и омекотяване на линиите и бръчките.


От колко процедури имам нужда и колко време ще продължи?  

Програмата за получаване на видими естетически резултати (антистарееща програма) изисква 3 процедури на седмица по 20 мин от 6 до максимум 10 седмици последователно. По-леко третиране (програма за здраве) дава на кожата еластичност и хидратация, както и допълнителни здравни ползи. Тази програма е особено подходяща като допълнение към други процедури като например фитнес, естетически и/или хирургически третирания.


Мога ли да ползвам продукти за грижа за кожата в комбинация с Collarium SkinFresh ?

Да, в действителност резултатите ще дойдат по-бързо и по-ефективно ако използвате  висококачествен, антистареещ и овлажняващ продукт за грижа за кожата.


Колко дълго траят постигнатите резултати?     

Това зависи от много фактори като вида на кожата, начина на живот и обкържаващата среда. Подмладяването на кожата е динамичен процес. След интезивния цикъл е препоръчително използването на  неинтезивна поддръжка с Collarium SkinFresh, както и подходящ продукт, подхранващ и хидратиращ кожата.


За кого е подходяща светлинната терапия?

Това е много ефективно третиране, подходящо за жени и мъже от всяка възраст. Не е агресивно и е лесно за ползване. Сеансите са направени така, че да подпомагат ефекта при фото-подмладяващите процедури.


С какво технологията с Collarium се различава от други процедури?

Светлината, излъчвана от Collarium SkinFresh не поврежда, изгаря или нарянява тъканта както лазера например. Лазерът използва топлина и светлина за да изпарява или премахва тъканта за да предизвика възстановяване на кожата. Collagen технологията не излъчва топлина, изпаряване или изгаряне на тъканта и освен това не предизвиква възпаления, подувания и зачервявания след процедура. Едно от най-големите предимства на Collarium e, че въздейства на цялото тяло, а не само на малка част от него.
Моделите може да разгледате
тук .

  

 

 

   Всички права запазени ® 2009